Тел: 0898 700 279
         0884 195 604
DELTA-IZOTERM
   Home      ДЕЙНОСТИ

Делта-Изотерм ЕООД е доказана на пазара фирма с дългогодишен опит в монтажа и продажбите на битумни и PVC хидроизолации, безшевни улуци и тръби,битумни и керамични керемиди, епоксидна смола за подове.


Също така извършваме и ремонти на стари покриви.
При монтажа на битумните хидроизолации използваме материали с основа Полиестер с APP и  SBS битум в един или в два пласта без посипка или с минерална посипка в зависимост от техническите изисквания и състоянието на покрива


 Защо използваме материал с основа полиестер?

 Защото полиестера има еластичност до 45%,докато стъкления воал е с 3%

 

 В много от случаите клиента не е наясно с техническите характеристики на материалите,и ние като професионалисти в тази област извършваме безплатна консултация с цел клиента да вземе правилното решение.

 Покривните хидроизолации могат да се монтират върху здрава и суха основа./бетон,стара хидроизолация,дърво,ламарина и др./

 

Също така продаваме и монтираме  PVC хидроизолация,която се характеризира с много яки технически характеристики,под нея трябва да има разделителна ивица от геотекстил или върху вата директно.

 Монтира се със специални машини с горещ въздух и се захваща на застъпа с дюбели.

Екологичен чист продукт.

Устойчив на UV лъчи.

 

Предлагаме и монтираме Течна безшевна гумизирана хидроизолация и боя за пътища.

  Ние от Делта-Изотермв ЕООД вярваме, че всеки трябва да бъде най-добър в това което прави. 


  Стремим се винаги на нашите клиенти да предложим най-добрите качествени и трайни решения.  Изискваме абсолютно качество на вложените материали,които използваме и монтираме.

  Работим с чувство на висока отговорност към всичко което правим.